FORGOT YOUR DETAILS?

Consultanta in securitate

In cadrul companiei noastre gasiti interactiunea umana, a tehnologiei si organizarii securitatii. Suntem preocupati de implementarea optima a unui concept de protectie holistica, concept dezvoltat impreuna cu dumneavoastra in functie de necesitate dar in conformitate cu cerintele legale.

Protectia privata este un subiect abordat cu discretie si profesionalism de catre echipele de bounceri pregatite 24h din 24h pentru a va asigura protectia.

Conceptul operational este personalizat pe nevoi/client, combinatii perfecte de masuri tactice, cum ar fi in protectia persoanelor (directe, indirecte, in spatii), escorta ( pedestra, motorizata, expusa sau disimulata) si comportament propriu al persoanei implicate.

Personalul cu pregatire de specialitate este la dispozitia clientului indiferent de conditii,spatiu sau timp.Beneficiind de serviciile SVS Execution Security vei fi mereu de “partea sigura”.

Fiind o companie ce presteaza servicii de calitate si calificate , SVS Execution Security ofera asistenta completa in sectorul privat si profesional – de la rezervari pt. hotel, restaurant sau concerte , rezervari calatorii cu companii aeriene sau trenuri pana la insotirea beneficiarilor la destinatiile dorite.

Oamenii de afaceri , celebritatile, artistii, au nevoie de discretie, fiabilitate simtindu-se confortabil folosind combinatia serviciilor de securitate si transport ale companiei noastre.

Vino la noi pentru o consultanta GRATUITA in alegerea serviciilor perfecte pentru afacearea ta !

TOP