FORGOT YOUR DETAILS?

Cine suntem ?

Infiintata in 2017 , societate cu capital 100% romanesc , SVS Execution Security ofera solutii complete de securitate prin profesionalismul si experienta acumulate in peste 15 ani de activitate in domeniul securitatii . Aici gasiti informatia corecta, solutia cea mai buna sau sprijinul unui partener profesionist in asigurarea locuintei , office-ului sau evenimentului dumneavoastra .

Concept de securitate si siguranta oferita de specialisti in comunicare si securitate 

Considerăm securitatea și serviciile, precum și toate celelalte servicii oferite de firma noastra ca fiind indispensabile. Este scopul nostru de a obține cea mai mare eficiență și cea mai mare eficacitate. Numai atunci putem să vă asigurăm că nevoile dvs. sunt corecte și de viitor.

Cu plăcere vă vom sfătui cu privire la planificarea și implementarea securității. Fie pentru obiecte existente, fie pentru replanificare. Cu competență și experiență vă vom ajuta în continuare. Consultanții noștri de securitate cu înaltă calificare sunt caracterizați prin experiență practică și cunoaștere a tuturor reglementărilor și legilor necesare. Ei cunosc pericolele posibile și le integrează în analize de securitate complexe și concepte de securitate. În plus, vă sfătuim competent în domeniile măsurilor structurale și sistemelor de protecție, planificării protecției împotriva incendiilor și instruirii în materie de securitate. Vă analizăm și planificăm implementarea tuturor sarcinilor legate de siguranță.ORGANIZAREA BUNĂ ESTE CONDIȚIA DE SIGURANȚĂ ȘI ECONOMIE. Securitatea corporativă ar trebui să fie individual concepută și adaptată în termeni de eficacitate și rentabilitate.

Cheia pentru abordarea corectă a securitatii - INVENTARUL
În ceea ce privește o abordare holistică, vom acoperi toate aspectele legate de siguranță ale afacerii dumneavoastră. ANALIZA ÎN DETALIU. Inventarul sub o astfel de analiză de securitate include, de exemplu: recunoașterea și evaluarea acoperirii incintei, perimetrul și drumurile de acces / intrări analiza zonei deschise cu ghidare a traficului, zidărie, uși și ferestre din punct de vedere rezistență și vulnerabilitățile existente,intrare personal în clădire, controlul angajaților și a personalului extern, control acces și de gestionare etc.
Pe baza constatărilor, precum și a evaluarii generale a situației de securitate și amenințarii specifice, suntem bucuroși să vă sfătuim în mod individual cu privire la nevoile dvs.
Sunați-ne și vom programa o consultanta gratuita fără caracter obligatoriu !
TOP